Orbán Viktort így fogadták Budapest belvárosában

Új videót tett közzé a miniszterelnök.

2024. 04. 27. 21:49
Orbán Viktor szelfi
Forrás: Facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új videót tett közzé szombati belvárosi látogatásáról Orbán Viktor miniszterelnök. A Fidesz elnöke a fővárosi fideszesek kampányát segítette, amikor szombaton Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában.

– A budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva – jelentette ki a kormányfő, aki szerint „nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni, és végül győzni fogunk”.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemistaéveiről és a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

Negyven éve voltam itt utoljára

– idézte fel a miniszterelnök az új videóban, majd arról tudakozódott a pultosnál, hogy ő megszületett-e már akkor. Útközben járókelőkkel beszélgetett Orbán Viktor, és közös szelfik is készültek.

A kormányfő később Zugligetbe látogatott, ahol a hegyvidéki polgármesterrel és a Fidesz kerületi jelöltjével találkozott.

Kampánykörútja újabb állomásán, az 58-as villamos régi végállomásánál Orbán Viktor megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, és beszélgetett a terület megtisztítását és rendezését végző Fidesz-aktivistákkal is.

Borítókép: Orbán Viktor belvárosi kampányállomásán (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.