Pacalos pizzával tarolta le a netet Németh Szilárd

Az államtitkár alaposan újragondolta a kedvenc ételét.

Forrás: Németh Szilárd Facebook-oldala2024. 04. 29. 15:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap esti pacalos pizza horror: apró és vékony csíkokra vágott marhapacal fokhagymás-bazsalikomos paradicsomszószban főzve, füstölt nyúlja pörccel, savanyított lila hagymával és pepperónival, pecorino sajttal Saad pizzatésztáján – mutatta be új ételkülönlegességét Németh Szilárd. 

Te megkóstolnád? – szegezte követőihez a kérdést posztja végén az országgyűlési képviselő.

Mint arról korábban lapunk beszámolt, a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos a tavalyi hóesés utáni munka fáradozásait is kedvenc elemózsiájával pihente ki. „Hóesés odakint, velős pacal idebent” – írta közösségi oldalán a Fidesz alelnöke, aki a kemény reggel után nagy adag savanyúsággal és pacallal ünnepelt. Mint minden rendes állampolgár, ő is teljesítette kötelességét, a reggeli órákban ellapátolta a havat a háza előtti részen. A bejegyzésből kiderült, hogy a Fidesz alelnöke örömmel fogadta a hóesést. 

Borítókép: Németh Szilárd az önkormányzati választásokkal kapcsolatos országjáró fórumon (Forrás: Bus Csaba/Baon.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.