Tragédia: meccs közben esett össze a 17 éves focistalány

Többszöri újjáélesztés után végül a kórházban halt meg.

Forrás: Komárom-Esztergom vármegyei hírportál2024. 04. 29. 12:09
Candle,At,The,Dark,Background.there,Is,A,Empty,Place,For
Fotó: VisionalMedia Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze 17 éves korában elhunyt az észak-komáromi Selye János Gimnázium tanulója, a KFC Komárom női csapatának játékosa, Petrók Lilla – adta hírül a Komárom-Esztergom vármegyei hírportál

Mint írták, a focitragédia körülményeiről a Nový Čas szlovák oldal számolt be először, akik megtudták, hogy a 17 éves Petrók Lilla Dunaszerdahelyen játszott az észak-komáromi focicsapatával, amikor a meccs közben hirtelen összeesett. 

A fiatal lányt a múlt keddi meccsen a többszöri újraélesztés még visszahozta az életbe, de néhány nappal később az egyik pozsonyi kórházban elhunyt.

„Drága Lili! Fájó és nehéz szívvel búcsúzunk Tőled. Emléked örökre megőrizzük, a család fájdalmában osztozunk. Érted dobban a KFC-szív ma, holnap és mindörökké! Lili 11-es mezszámát visszavonultatjuk, így a jövőben egyetlen játékos sem öltheti magára klubunk színeiben” – búcsúzott a fiatal focistalánytól a komáromi KFC a közösségi oldalán.

A Selye János Gimnázium is gyászol. Az intézmény szintén egy Facebook-bejegyzésben tájékoztatott a fiatalon elhunyt lány haláláról.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.