Itt az Azahriah-film első előzetese

November 28-án mutatják majd be a mozikban a ma még ugyancsak titokzatos Azahriah-filmet, amelyről április elejéig pusztán annyit lehetett tudni, hogy készül. Most közelebb juthatnak a rajongók a rejtélyhez: megjelent az első előzetes.

2024. 05. 06. 17:00
Azahriah
Azahriah Forrás: VOLT Fesztivál
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hétfőn megjelent teaserben a kamera fák és lombok mögött rejtőzködő Baukó Attilára közelít, miközben – vélhetően – a majdani film számára felmondott monológokat hallhatjuk.

A legérdekesebb mondat így hangzik: 
 

Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. (…) Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy ez befusson.

A Mi vagyunk Azahriah című alkotásról az elmúlt hetekben annyi derült ki, hogy zenés film lesz, a forgalmazója pedig az a Színfolt Film, az a csapat, amely korábban elkészítette a  #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból Fluor Tomival és Diazzal, illetve a Tankcsapda-dokumentumfilmet. Zenészekkel tehát vélhetően jól bánnak. Talán még a bokorból is kicsalogatják majd látszani nem akaró főszereplőjüket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.