Kalapácslendítéssel üdvözölte a biciklist a sofőr, mert az átengedte a zebrán az édesanyát gyermekével + videó

Nemtetszésem a jobb kezem középső ujjával jeleztem felé – fogalmaz a bringás.

Forrás: Origo, Bpi Autósok2024. 05. 07. 11:18
Budapest, 2020. május 23.
Biciklisek a fővárosi Nagykörúton kialakított ideiglenes kerékpársávon 2020. május 23-án.
MTI/Mónus Márton
illusztráció Fotó: Mónus Márton
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy anyukát és két gyermekét akarta átengedni egy kijelölt gyalogátkelőhelyen egy biciklis Zuglóban, amikor egy busz, majd néhány másodperccel később egy taxi is elment mellette fékezés nélkül – bukkant rá az Origo

„Utánakiabáltam, majd elindultam, hátha meg tudom érdeklődni, mit nézett. Amikor odaértem, épp váltott a lámpa, így már csak a tükörből láthatta, hogy nemtetszésem a jobb kezem középső ujjával jeleztem felé” – írta a felvétel beküldője.

Nem sokkal messzebb már kalapáccsal a kezében üdvözölte a biciklist, aki azt mondta a sofőrnek, hogy egyébként főállásban villamost vezet, de ha így viselkedne a közúti sérelmei után, már rég börtönben lenne.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.