Liverpool: alakul a jövő évi keret, Slot egy sztárvédőt is magával hozhat + videó

A hivatalos bejelentés még nem történt meg, de tényként kezelhetjük, hogy a Liverpool labdarúgócsapatát a következő szezonban a távozó Jürgen Klopp utódjaként a holland Arne Slot irányítja. Az edzőkérdés megoldása után immár az a nagy talány, hogy a holland szakember milyen játékoskerettel szeretne dolgozni. Nagy az esély rá, hogy a Feyenoord csapatától nem egyedül érkezik, a védősorból a válogatott Lutsharel Geertruida is vele tart.

2024. 04. 29. 16:44
Lutsharel Geertruida erősítés lehetne a Liverpool csapatának
Lutsharel Geertruida erősítés lehetne a Liverpool csapatának Fotó: EPA/Pieter Stam de Jonge
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Premier League 35. fordulójában a Liverpool szombaton 2-2-es döntetlent játszott a West Ham United otthonában, s mivel vasárnap az Arsenal és a Manchester City is győzött idegenben, három fordulóval a vége előtt Szoboszlai Dominikéknek már csak matematikai esélyük van a bajnoki címre. (A Pool meccsén Mohamed Szalah tiszteletlen viselkedése Jürgen Klopp-pal szemben is kellemetlen epizód lett a Vörösöknek.) Több mint érdekes, hogy a Liverpool hét végi meccsén ott volt a lelátón a Feyenoord egyik játékosa, Lutsharel Geertruida, ami úgy derült ki, hogy ezt a játékos megosztotta egy Snapchat-sztoriban. A 23 éves védő a Feyenoord csapatkapitány-helyettese, és a harmadik legértékesebb játékosa, a Transfermarkt a piaci értékét 32 millió euróra teszi. 

A holland válogatott hátsó sorában Geertruida, Van Dijk és Gakpo egymás mellett. Forrás: Instagram/lutshageertruida

Van Dijk, Gakpo és Geertruida együtt a Liverpool csapatában is?

A holland válogatottban hétszer lépett pályára, Cody Gakpo és Ryan Gravenberch jó ismerőse lehet a Liverpoolból. Bevethető a jobbhátvéd, a középhátvéd és a védekező középpályás poszton is.

A Mirror idézi Dirk Kuyt korábbi nyilatkozatát, amelyben a Feyenoordban és a Liverpoolban is megfordult 104-szeres holland válogatott csatár arról beszélt, hogy a Feyenoord két játékosát is el tudná képzelni a Liverpoolban. Egyikük, a holland születésű török válogatott, 23 éves középpályás Orkun Kökcü időközben a Benficához igazolt, Lutsharel Geertruida viszont még a rotterdami klub alkalmazásában áll. Kérdés, hogy meddig, mert a hírek szerint nagy esély van rá, hogy a középhátvéd Arne Slot vezetőedzővel együtt Liverpoolba érkezik.

 

 

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.