Jelentős állomáshoz érkezett el Böde Dániel pályafutása

A Paksi FC a hivatalos honlapján tette közzé, hogy egy évvel meghosszabbította már most legendás labdarúgójának, Böde Dánielnek a szerződését. A huszonötszörös válogatott csatárnak ez lesz a tizenkilencedik bajnoki szezonja a magyar élvonalban, és az aláírást követően elárulta, hogy melyik statisztika izgatja igazán.

2024. 05. 07. 14:59
Böde Dániel sokat köszönhet az előtte álló Bognár Györgynek, aki rendszeresen számít a játékára Forrás: Makovics Kornél
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Böde Dániel elnyűhetetlen. A huszonötszörös válogatott futballista egyszer már gyakorlatilag visszavonult az élvonalbeli játéktól, ám visszatért, és továbbra is hasznos tagja a jelenleg az ezüstéremért harcoló Paksnak. Annyira az, hogy a klubja újabb egy évvel meghosszabbította a szerződését, és a 2024–2025-ös bajnokság a tizenkilencedik szezonja lesz, ebből tizenegyet töltött el két részletben Pakson, hetet pedig közben a Ferencvárosnál. Böde Dániel jelenleg 471 NB I-es mérkőzésnél tart, és ezzel a hatodik helyen áll a legtöbbször pályára lépő játékosok hazai örökranglistáján.

Fotó: Paksifc.hu

– Úgy érzem, továbbra is jó erőben vagyok. Talán a mostani szezonban is volt egy-két olyan mérkőzés, ahol segíteni tudtam a csapaton. Amíg segíteni tudok a klubnak, valamint élvezem a játékot, addig csinálom. Jelenleg a sok közül egy statisztika foglalkoztat, Varga László, régi játékosunk, jelenlegi masszőrünk a klub legidősebb gólszerzője, és ezt szeretném megdönteni – mondta a játékos a hosszabbítás aláírását követően.

Böde Dániel október 24-én ünnepli majd a 38. születésnapját, Varga László 38 évesen, egy hónaposan és huszonkilenc naposan szerzett gólt 2006. október 28-án a Sopron–Paks mérkőzésen, azaz Böde kívánsága akár még az idén teljesülhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.