Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, ez vár most rá

A Telekom Veszprém május 1-jén, az Aalborg elleni BL-negyeddöntő visszavágójának napján jelentette be, hogy az együttes legendás egykori kapusa, jelenlegi kapusedzője szívrohamot kapott, ezért nem utazott el a csapattal Dániába. Sterbik azóta sikeres műtéti beavatkozáson esett át és elhagyhatta a kórházat is.

2024. 05. 09. 11:55
Sterbik Árpád elhagyhatta a kórházat, és megkezdi a rehabilitációt. Fotó: facebook.com/veszpremhandballteam
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A világklasszis korábbi kézilabdázó 2001-től 2004-ig volt a Veszprém kapusa, majd hosszú éveken át légióskodott Spanyolországban, szerepelt a Ciudad Real, az Atlético Madrid és a Barcelona csapataiban is. Sterbik 2014 és 2018 között az északmacedón Vardarban játszott, majd 2018-ban visszatért Veszprémbe, ahonnan két évvel később vonult vissza. Azóta a magyar csapat kapusedzőjeként dolgozik, a múlt héten azonban szívinfarktust állapítottak meg nála. A gyors orvosi beavatkozásnak köszönhetően szerencsére még időben tudtak tenni azért, hogy állapota jobbra fordulhasson.

Sterbik Árpád (Forrás: Facebook.com/veszpremhandballteam)

Jó hírt közölt a veszprémi klub

Május 9-én, csütörtökön örömteli hír jelent meg Sterbik Árpádról a Telekom Veszprém hivatalos Facebook-oldalán, ahol bejelentették: a balatonfüredi szívkórházban lábadozó exsportoló elhagyatta az intézményt.

– Árpi üzeni, jól van, nagyon köszöni a rengeteg jókívánságot, telefont és természetesen a balatonfüredi szívkórház dolgozóinak a sok segítséget. Árpira most hosszabb rehabilitáció és szigorú pihenés vár, amihez sok erőt kívánunk! – írta a klub a Facebookon.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.