Magyar Péter leállíttatta a belvárosi villamosokat és újra előjött a mobilzavarós konteóval

Miskolcon tartott rendezvényt az új baloldali politikus.

2024. 05. 10. 13:20
20240505_Magyar Péter Debrecen_HBN-22

Magyar Péter. Fotó: Molnár Péter
Fotó: Molnár István Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miskolci városvezetés szabotázsát feltételezte Magyar Péter a városban tartott csütörtöki rendezvényének kezdetén, mivel nem állt le a belvárosban villamosközlekedés – derül ki a TikTok-oldalára feltöltött videójából. A baloldali politikus jelezte, hogy

addig nem kezdi meg a gyűlését, amíg járnak a villamosok.

Magyar Péter ezúttal is hangot adott aggodalmának, amiről már lapunk is beszámolt, hogy szerinte a titkosszolgálat elkezdte blokkolni az internetet és a mobilelérést a Tisza párt országjárásának helyszínein. A rendőrség erre válaszul jelezte, hogy az az eszköz, amit a baloldal új politikusa zavaróberendezésnek nézett, egyszerű szolgálati rádiókészülék, ami a helyszínt biztosító rendőrök közötti kommunikációra szolgál, de nem alkalmas mobiljelek zavarására.

Az összeesküvés-elmélet alapját vélhetően az a jelenség adhatta, hogy olyan rendezvényeken, ahol a szokásosnál több ember gyűlik össze egy helyen, a hálózat kapacitásának korlátai miatt lelassulhat az internetelérés és akár a térerő is elmehet. 

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Molnár István Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.