Változik a HÉV közlekedése hétvégén

Csak Békásmegyerig közlekednek a szentendrei járatok.

Forrás: MTI2024. 05. 10. 18:50
Fotó: Róka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Karbantartás miatt a hétvégén rövidített útvonalon, csak a Batthyány tér és Békásmegyer között jár a szentendrei (H5-ös) HÉV, a kimaradó szakaszon pótlóbusszal lehet utazni – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A H5-ös pótlóbusz Békásmegyer és Szentendre között közlekedik, és minden HÉV-állomás közelében megáll. A H5E gyorsjárat szintén Békásmegyer és Szentendre között jár, de nem érinti Szentistvántelepet és Pomázt, a H5A betétjárata pedig Békásmegyer és Pomáz között szállítja az utasokat.

Mint arról a Magyar Nemzet már beszámolt, Budapesten nem lesz könnyű közlekedni a hétvégén. Két esemény is jelentősen felbolygatja majd a közlekedést: szombaton érkezik a Tour de Hongrie kerékpárverseny, vasárnap pedig Európa-napi futóversenyt tartanak. A BKK felhívta a figyelmet, hogy jelentős forgalmi változások várhatók a tömegközlekedésben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Róka László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.