„Bezzeg, amikor Brüsszelben kell előterjeszteni egy Magyarország-ellenes határozatot, akkor nagyon aktívak”

Dömötör Csaba szerint Romániában talán könnyebben menne a Momentum aláírásgyűjtése.

2024. 04. 29. 18:41
GELENCSÉR Ferenc; DONÁTH Anna
Budapest, 2023. május 30. Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője (b, elöl) és Gelencsér Ferenc, a párt elnöke (j, elöl) sajtótájékoztatót tart a Karmelita kolostor előtt 2023. május 30-án. Mögöttük a Momentum országgyűlési képviselői és az elnökség tagjai. MTI/Bruzák Noémi Fotó: Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár a hétfői napirend előtti felszólalásokon a Momentum meg sem jelent, bezzeg, amikor Brüsszelben kell előterjeszteni egy Magyarország-ellenes határozatot, akkor nagyon aktívak – mondta közösségi oldalára feltöltött videójában Dömötör Csaba. 

A parlamenti államtitkár felidézte, Donáth Annáék legutóbb sem voltak tétlenek: múlt héten a magyar baloldali pártok képviselői meg is szavazták azt a jelentést, amiben benne van az a kritika, miszerint a kormány nem képvisel jó álláspontot a háború ügyében, valamint az uniós források befagyasztását is kérték.

Most ezek után senki ne csodálkozzon azon, hogy a momentumos aláíróstandoknál túl sokan azért nincsenek

– jegyezte meg Dömötör Csaba. Hozzátette: ebben az országban sosem támogatták azokat, akik a saját országuk ellen dolgoznak. – Szóval, sok sikert az aláírásgyűjtéshez a Momentumnak. Szerintem Brüsszelben könnyebben menne nekik, de talán még Romániában is – jegyezte meg az államtitkár.

 Borítókép: A Momentum csúcspolitikusai (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.