A nőké és a mennyei falatoké a főszerep az idei Gourmet fesztiválon
Idén három nagykövet társul a rendezvényhez, valamint tucatnyi szakember mutatkozik be a fesztivál ideje alatt a Millenárison.
Kedves gesztus, hogy a törzsvendégek minden tizedik burgerét a ház állja.
A magyar kultúra és történelem ezer szállal kötődik a kereszténység szakrális italához, a borhoz.
Idén biztosan nem kell a gyerekek nyuszifészkeit a hó alól kiásni, de azért jó, ha szívmelengető borokkal is készülünk az ünnepekre.
A húsvét elérkeztével nemcsak a szellem és a lélek újul meg jelképesen, hanem a kinyíló természet is csodás energiákat ad.
A múlt héten Németországban gyűlt össze a boros világ egy jelentős része.
Örömteli, hogy akad egy vállalkozó, aki rá mer építeni a tengerben élő lényekre egy egész gasztrofesztivált.
A legjobb tál különdíjával jutott tovább a hazai csapat.
A Nyitrát megcélzó gasztro-túrát Rimócról indítottuk, útbaejtve Ipolyságot, Zselizt és Lévát is.
Felvidéki gasztro-turnénk legkellemesebb élménye a Nitriansky Furmansky Dvor volt, magyarul Nyitrai Fuvarosok Udvara, amit helyi idegenvezetőm, egy épp itt dolgozó fővárosi jóbarátom fedezett fel.
Három szabad nap március közepén, igazi ajándék. Még akkor is, ha a nap csak néhány órát ad a vándornak, hogy pincéből-présházból előbújva felmelegedjen.
Kézdivásárhely a legszebb, leghangulatosabb, legszerethetőbb székely városok egyike, Kézdiszék dobogó szíve.
Miután a székesfőváros belterületén már hosszú ideje nem folyik szőlőtermelés, holott valaha igen híresek voltak a budai vörösborok, ma már Etyeket tartják számon Budapest szőlőskertjeként.
Idén három nagykövet társul a rendezvényhez, valamint tucatnyi szakember mutatkozik be a fesztivál ideje alatt a Millenárison.
A termelőknél van egyfajta „csakazértis” hozzáállás, ami szintén nem segíti elő a fajta népszerűbbé válását.
A távol-keleti konyha meghódította Közép-Európát.
Józan paraszti ésszel azt gondolhatnánk, hogy amikor a sörfőzés energia- és alapanyagköltsége épp az egekben van, akkor biztosan lankad a márkaalapítási kedv.
Hogy is állunk a történelmi Erdélyben, a Partiumban és Bánságban a halgasztronómiával és azon belül a haléttermekkel?
Az új évszázadban a fenntartható fejlődés felé való elmozdulás politikai, gazdasági és társadalmi szempontból is kiemelt céllá vált.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.