Egy falat Magyarország a tengerentúlon: a kürtöskalács meghódítja Kanadát
Magyar ízek Montréalban.
Sokszor elméláztam már azon, hogy vajon egy-egy kifejezetten kovászos uborka-lé ízű és megjelenésű bort kell-e feltétlenül szeretnünk.
Érdemes időről időre átnézni a készleteinket.
Zólyomban a város külső részén foglaltunk szállást, majd a városközpontot vettük célba gyalog, azzal a sejthető szándékkal, hogy ha útbaesik néhány jó hely, akkor megállunk ott is egy italra.
Súlyosabb egészségügyi gondok előjele is lehet.
Bármilyen ételt feldobhatunk vele.
Besztercebányáról szóló beszámolóm utolsó részében nemcsak sörözőkről lesz szó, mivel sikerült felfedezni néhány olyan érdemleges helyet is, melyek feltétlenül említésre méltók, de alkoholos italokat nem kínálnak.
Egy új sörfőző-generáció is bemutatja legújabb söreiket az idei Kraft Feszten a Dürer Kertben szeptember 11 és 14 között.
A kulcs a melatonin.
A jó ivású, hibátlan saját pils mellett, ami kapható palackban is, Urpinert s néhány további sört is kínálnak.
Már a középkorban is fogyasztották.
A hangulatos söröző-bisztró egy XIV. századi patinás épületben nyitott, ahol a honlap állítása szerint az első Pilsner-étterem működött a háború előtt.
A tó déli partján található egy viszonylag új terület, Balatonboglár, ahol a termékeny talajok között homok és lösz is támogatja a szőlő növekedését.
Magyar ízek Montréalban.
Prebiotikumként is működik.
Ha Zólyomban sörtúrázunk, a BarBart mindenképpen illesszük be a programba, mert színvonalas választékot kínál a Felvidék izgalmas sörfőzdéinek nedűiből, korrekt áron, kellemes környezetben, kifogástalan kiszolgálás mellett.
Kizárni nem tudjuk, de kitettségünket minimalizálhatjuk.
Érdemes megismerni a bennük rejlő lehetőségeket.
A kertészek egyik nagy dilemmája.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.