Felháborító kegyeletsértés történt a váci temetőben

Ez kegyeletsértés! Ennyi, nincs hova ragozni! – fogalmazott az egyik sértett.

Forrás: Ripost, Metropol2024. 05. 09. 16:42
temető,szobor,
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ellopták a sírokról az újonnan elültetett muskátlikat a váci temetőből – tudta meg a Ripost

A portálnak több sértett is arról számolt be, hogy anyák napja előtt kimentek a temetőbe, hogy muskátlit ültessenek az édesanyjuk sírjára, néhány nappal később azonban már hűlt helyét találták a virágoknak. Mária szólt a temető dolgozóinak is az ügyben, azonban ők nem tudnak mit tenni. 

Állítólag több sértett is van, akinek szintén a muskátlijára utaztak. Azért azt sem hiszem, hogy nem tűnt fel senkinek, hogy tucatjával viszi ki valaki innen a muskátlit! Zacskóba vagy rekeszbe kellett tenni? És amúgy is, mit kezdenek vele? Eladja azt, amit valaki sírjáról szedett össze? A hányinger kap el tőle

– részletezte felháborodását a portálnak a nő. Valaki más szintén így járt, ő azt mondta:

Ez kegyeletsértés! Ennyi, nincs hova ragozni!

Andrea hozzáfűzte, a hideg futkos a hátán, ha arra gondol hogy hozzáérjen bárki más sírjához. Korábban pedig arról számolt be a Metropol, hogy a váci kutyafuttatók helyett több ember is inkább a temetőbe viszi a kutyáját sétálni és el is engedik őket. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.