Súlyos milliókat taxizik el a baloldali vezetés a XI. kerületben

Érdekes következtetéseket lehet levonni az induló és érkezési helyszínekből és ezek időpontjaiból – hívta fel a figyelmet egy képviselő.

2024. 05. 10. 16:36
taxi
illusztráció Fotó: (Fotó: Pexels)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Miután a közpénzből taxizásra elköltött milliókkal kapcsolatos kérdéseire hivatalosan a négy alpolgármester egyike sem válaszolt, László Imre polgármesterhez fordult egy XI. kerületi fideszes képviselő. Junghausz Rajmund közösségi oldalán is közzétette, hogy mit tud az ügyről.

A politikus egyébként a levelét Budira is taxival járnak Újbuda alpolgármesterei címmel tette ki korábban. Miután Junghausz Rajmund nem kapott választ senkitől, felajánlotta, hogy

az 55 oldalas taxis kimutatást kérésre most bárkinek elküldi.

Külön felhívta a figyelmet és érdekesnek nevezte az éjszakai, a hétvégi vagy a kerületen kívüli utakat is. Úgy látja, érdekes következtetéseket lehet levonni az induló és érkezési helyszínekből és ezek időpontjaiból.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.