Woody Allen megmentette a volt elnök életét

A filmrendező a kedvenc olasz éttermében ebédelt New Yorkban, amikor barátja torkán megakadt egy falat sertéshús.

Magyar Nemzet
Forrás: Page Six2023. 05. 23. 14:49
Rome,,Italy,-,August,12,,2011:,Us,Director,Woody,Allen
226972468 Fotó: Lucky Team Studio Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Woody Allen a barátjával és barátja feleségével ebédelt egy New York-i olasz étteremben, amikor a politikai életben ismert Andrew Stein fuldokolni kezdett. Stein felesége és a többi vendég lefagyott, de a nyolcvanhét éves filmrendező, Woody Allen azonnal reagált, megragadta hátulról a barátját, majd szakszerűen bemutatta a Heimlich-fogást, amellyel megmentette a New York-i városi tanács volt elnökének életét – számolt be róla a Page Six.

– Pánikba estem, megrémültem, és akkor Woody a segítségemre sietett. Tényleg olyan volt, mint egy jelenet az egyik filmjéből. Ha nem gondolkodott volna ilyen gyorsan, attól félek, hogy meg is halhattam volna, ezért az életemmel tartozom neki

– nyilatkozta a május 16-i eset után a hetvenhat éves Alex Stein.

Borítókép: Woody Allen Rómában (Forrás: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.