Egy zuhanó orosz utasszállító repülőgépről készült felvételt tettek közzé + videó

Az utasok sikoltoztak, a gép hevesen rázkódott, de a pilóták megelőzték a katasztrófát.

2023. 11. 26. 20:59
null
Budapest, 2022. május 22. Egy utasszállító repülõgép ereszkedik naplementekor leszálláshoz a Liszt Ferenc Nemzetközi repülõtérre. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mass Media Kamchatka hírügynökség a Telegram-csatornáján közzétett egy videót, melyet állítólag a  Petropavlovszk-Kamcsatka–Moszkva járat kabinjában vettek fel. A gép hevesen remeg valószínűleg a turbulencia miatt, az utasok pánikba estek, sikoltoztak.

 

Kétszer estünk el, sikoltoztunk. De a pilóták minden alkalommal visszahozták a gépet

– mondta az egyik utas.

A járattal kapcsolatos problémákról egyelőre nincs hivatalos információ. Ugyanezen a napon jelent meg a hír, hogy Alekszandr Gaskov kamcsatkai egészségügyi miniszter két utasnak segített, amikor egy Petropavlovszk-Moszkva járat turbulenciába került.

 Az egyik nő nem volt bekötve, amikor a gép a turbulenciazónába került. Elvesztette egyensúlyát, elesett, beütötte a tarkóját, és zúzódásos és zúzódásos sérülést szenvedett. Orvosra volt szükség a vérzés elállításához és a fej bekötéséhez. Alekszandr Gaskov segített a pánikrohamokkal küzdő utasnak is megnyugodni és uralkodni az érzelmei felett - adta hírül az IA 41.ru.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Faludi Imre)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.