Repülőgép csapódott egy lakókocsiparkba + videó

Lezuhant egy kisrepülőgép a floridai Clearwaterben egy lakókocsiparkban csütörtökön valamivel este hét óra után – közölte a helyi tűzoltóság.

2024. 02. 02. 6:08
null
Dunaújváros, 2021. augusztus 7. A Dunaferr Repülõ Klub Cesna 182 -es típusú légcsavaros repülõgépe a leszálláshoz közelíti meg a leszállópályát a dunaújvárosi repülõtéren, Baracs és Kisapostag külterületén, a 6-os számú fõút mellett. A Baracs Repülõtér Kft. üzemeltetésében lévõ, nem nyilvános repülõtér füves kifutópályájája napkeltétõl napnyugtáig használható elõzetes bejelentkezéssel. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Faludi Imre
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Scott Ehlers clearwateri tűzoltóparancsnok csütörtök esti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a repülőgép egy mobilháznak csapódott, aminek következtében a tűz átterjedt három másik házra – írja a Fox News amerikai televíziós hálózat.

A Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) szerint egy Beechcraft Bonanza V35 típusú repülőgépről van szó, amely hajtóműhibát jelentett.

A tűzoltóság szerint a balesetnek több halálos áldozata is van, konkrét számot azonban nem említett.

Megerősíthetem, hogy több halálos áldozatunk is van, mind a repülőgépből, mind a mobil házban

– idézi Ehlert az NBC Montana tudósítása.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Faludi Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.