Kihirdették az OSZT OFF programjait

Az idei nyár legszínesebb színházi eseménye, az Országos Színházi Találkozó örömmel bejelentette az OFF-programjait. A kaposvári színház mellett található parkban családi programok, koncertek és gasztronómiai élmények várják a látogatókat.

Forrás: Országos Színházi Találkozó2024. 05. 10. 15:00
Országos Színházi Találkozó
Déryné Társulat - János vitéz
János vitéz a Déryné Társulat előadásában. Fotó: Déryné Program
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2024-es Országos Színházi Találkozó (OSZT), amelyet június 10–16. között rendeztek meg Kaposváron, nem csupán egy színházi esemény, hanem ünnep a művészeti sokszínűség és a szakmai közösség számára. Különleges és gazdag élmények várnak azokra, akik részt vesznek az OSZT OFF programokon. Az egyhetes program alatt a vendégek lenyűgöző és sokszínű művészeti élményeknek lehetnek részesei, amelyeket színházi előadások, élő zenei produkciók és táncelőadások képviselnek. 

A programkavalkád kiváló lehetőséget kínál a művészi teljesítmények megcsodálására, egyúttal a műfaji és kulturális sokszínűség ünneplésére is. Az esemény gondosan válogatott programjában minden előadás egyedi stílust, témát és hangulatot hordoz magában. Lehetőséget teremt arra, hogy a látogatók különböző kulturális és művészeti megoldásokat fedezzenek fel, miközben örömteli és inspiráló élményekben részesülnek. 

Az OSZT OFF programjai Kaposvár különböző városrészeiben is megjelennek, és színesítik a kulturális kínálatot. A programsorozatban közreműködnek a MATE Rippl-Rónai Művészeti Intézet másodéves színművész szakos hallgatói, a Színház- és Filmművészeti Egyetem harmadéves prózai színművész szakos hallgatói, a Fővárosi Nagycirkusz művészei, a Déryné Társulat, továbbá Hobo, a Swing a’la Django, Dánielfy Gergely, Nagy Szilárd és Ragány Misa. Szirtes Edina „Mókus” akusztikus koncerttel várja az érdeklődőket. Az OFF programok között helyet kapott a Balance Wheel Group modern táncelőadása és Kamarás Iván Te ott állsz az út végén című szólóestje, valamint Szecsődi Ferenc hegedűművész és társainak műsora, a Forrás Színház Kövek című előadása is. A hétvége kezdetét a Szarka Gyula és Németh Ervin által előadott Tücsöklakodalom mesekoncert indítja, amely kifejezetten a családoknak szól, és felejthetetlen élményeket ígér. Az OFF programokhoz csatlakozott két balatoni helyszín is három előadással a Kultkikötőben. 

Országos Színházi Találkozó
OSZT OFF-programok. Forrás: OSZT

A Kultkikötő programjaira az esemény hivatalos weboldalán lehet jegyeket vásárolni. A hét utolsó napján a Szegedi Pinceszínház előadása, a Négyszögletű kerek erdő szórakoztatja majd a legkisebbeket, míg az esti órákban a Magashegyi Underground nagyszabású koncertje zárja a programokat.

További információ a Csiky Gergely Színház hivatalos weboldalán található. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.