Döntött Szentkirályi Alexandra jelöléséről a Fidesz választmánya

A főpolgármester-jelölt szerint Gyurcsány és Karácsony eljátszották a budapestiek bizalmát, ezért menniük kell a főváros éléről.

2024. 04. 15. 17:26
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP fõpolgármester-jelöltje (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)
Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP fõpolgármester-jelöltje Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Fidesz országos választmánya ma egyhangúlag támogatta a főpolgármester-jelöltségemet. Nagyon köszönöm a megtisztelő bizalmat! – jelentette be Szentkirályi Alexandra új videójában. A kormánypártok immár hivatalos jelöltje úgy fogalmazott: azért fog dolgozni, hogy a budapestieknek újra legyen főpolgármesterük, aki az ő érdekeiket képviseli.

Gyurcsány és Karácsony eljátszották a bizalmunkat, nem érdemelnek több esélyt. Változást Budapesten!

– fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Mint a Magyar Nemzet megírta, ma a kormánypártok főpolgármester-jelöltje a Nagycsaládosok Országos Egyesületénél járt, ahol egy újpalotai családdal beszélgetett, és meghallgatta az őket érő nehézségeket. Szentkirályi Alexandrával a család beszélt a közlekedési problémákról, ugyanis nagycsaláddal nagy kihívás az utazás, mert kevés a BKK-járat. A beszélgetésben kitértek a játszóterek tisztaságára is, ugyanis sok szülő nem tudja nyugodt szívvel elengedni a gyermekeit. Külön kihívásként számoltak be arról, hogy iskolába menet kerülőutat kell megtenniük, mert bizonyos buszmegállókban hajléktalanok vertek tanyát.

Borítókép: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.