Orbán Viktor felfedte a titkot, mit csinált éjszaka egyetemistaként

Áder János is ott volt.

2024. 04. 15. 21:31
Orbán Viktor
Forrás: TikTok
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A legjövedelmezőbb munkám az egyetemi tanulmányok során a csirkepakolás volt, ami egy bonyolult művelet – idézte fel Orbán Viktor miniszterelnök egy TikTok-videóban, ahol egy állattenyésztő gazdasszony mutatta meg a tanyáját a kormányfőnek. Orbán Viktor egyetemi éveire így emlékezett vissza: 

A lányok hatalmas nagy csirkeistállókban összekapdosták a jószágokat, a magamfajta, akkor még jó mozgású fiatal legények futólépésben azokat kivitték a kamionhoz, ahol a magas növésű, izmos fiúk, mint például Áder köztársasági elnök úr, kivették a kezünkből, és beszorították, benyomták szegény jószágokat a kamion ketrecébe. Ez így ment 8-10 órán keresztül egész éjszaka.

– Hoppá! Na helló, röfik! – köszönt el a kormányfő a tanyasi sertésektől a videó végén.

 

Borítókép: Részlet Orbán Viktor videójából (Forrás: TikTok)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.