Rálőttek egy családra Debrecennél + videó

Gáz-riasztó pisztollyal az anyósülésről lőtt rá a mellette haladó kocsiban ülő kisgyerekes családra egy bedrogozott húszéves férfi a 4-es úton. Szerinte az autót vezető családapa túl lassan ment.

2024. 04. 27. 15:03
illusztráció, rendőrautó
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy Nyíregyházáról Debrecenbe tartó autó fiatal utasa lövést adott le kedden a 4-es főúton egy kocsira – írja az Origó. A célba vett járműben egy kisgyermekes család ült, a házaspár és nyolcéves gyermekük, de velük utazott a kutyájuk is. A fiatal azért támadt, mert sokan voltak az úton, és amikor megindult a forgalom, az apa szerinte nem haladt elég gyorsan.

 

Drogot fogyasztott

A fiatalok megkezdték a gépjármű előzését, és amikor a két gépjármű egymás mellett haladt, az anyósülésen ülő gyanúsított a lehúzott ablakon keresztül, feltehetően gáz-riasztó pisztollyal, a mellette haladó gépjárműre lőtt szándékosan – mondta a Tv2 hírműsorának, a Tényeknek Borsodi-Buss Emese, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség szóvivője.

A családapa annyira megijedt, hogy hatalmasat fékezett, és lehúzódott az út szélére. Aztán erőt vett magán, és követni kezdte a lövöldöző kocsiját. Sikerült utolérni és leolvasni a rendszámát. Azonnal hívta a 112-t. Az autót, amelyben a lövöldöző ült, Debrecenben megállították a rendőrök, a két férfit pedig bevitték a kapitányságra.

Nemcsak az anyósülésen ülő személy kezén találtak lőport, hanem a sofőrén is.

Ekkor derült ki az is, hogy az anyósülésen utazó húszéves férfi kábítószer hatása alatt áll. A lövöldözőt közlekedés biztonságának veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték a letartóztatását.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.