Szoboszlai első hegedűs, Klopp azonban zongoracipelőként számít rá Liverpoolban – légiós podcast

A Liverpool legutóbbi három mérkőzésén csupán egy pontot szerzett, s mivel az egész idényben nem volt ilyen rossz periódusa, akár válságról is beszélhetünk. Jürgen Klopp sem tagadja, hogy a Manchester United elleni FA-kupameccs óta nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné. Vajon csak véletlen egybeesés, hogy a Liverpool gyengélkedése egybeesik Szoboszlai Dominik háttérbe szorulásával? Erre kerestük a választ A látható légió podcast hatodik adásában.

2024. 04. 16. 5:05
Jürgen Klopp, Szoboszlai Dominik
Vajon szent a béke Jürgen Klopp és Szoboszlai Dominik között? Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jürgen Klopp a Crystal Palace ellen elszenvedett váratlan vereség után elismerte, hogy a Manchester United ellen az FA-kupa negyeddöntőjében balszerencsésen elvesztett mérkőzésnek hosszú távú hatása van a Liverpoolra. A Vörösök utána ugyan még megnyertek két Premier League-mérkőzést a Brighton, majd a Sheffield United ellen, utána azonban három mérkőzésen csupán egy döntetlenre futotta a csapattól. Döntetlen a Manchester United vendégeként ezután a Premier League-ben, súlyos, 3-0-s kudarc az Anfielden az Európa-liga negyeddöntőjében az Atalanta ellen, végül a már említett zakó a Crystal Palace-től.

  • Vajon válságba került-e a Liverpool?
  • Jürgen Klopp miért csupán csereként számolt Szoboszlai Dominikkel a legutóbbi két mérkőzésen?
  • Vajon Szoboszlai a neki megfelelő szerepkörben játszik a Liverpoolban?
  • Miért bánik könyörtelenül Szoboszlaival az angol sajtó?
  • Van-e okunk fanyalogni egyáltalán, hiszen Szoboszlai összességében kiváló idényt teljesít?
  • Megbirkózik-e a Liverpool azzal a teherrel, hogy soron következő négy találkozóját (előbb az Európa-ligában, majd háromszor a Premier League-ben) egyaránt idegenben játssza?
  • Vajon elengedi-e a Liverpool az Atalanta elleni visszavágót?
  • Megnyerheti-e még a Liverpool a Premier League-et?

Ezekre a kérdésekre kerestük a választ A látható légió podcast hatodik adásában. A műsorban szót ejtettünk továbbá helytállásáról, aki alapembere a bennmaradást már matematikailag is teljesített Bournemouth-nak, mégis neki is kijut a bírálatból, továbbá Kleinheisler Lászlóról, aki az Eszék és a Panathinaikosz után mintha a Hajduk Splitben sem találná igazán a helyét.

A magyar légió valamennyi szereplőjéről szokásos összefoglaló írásunkban olvashatnak.

Íme a teljes műsor:

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.