Gól után esett össze a pályán egy magyar kapus

Lenyelte a nyelvét, a csapattársai mentették meg.

2024. 04. 15. 16:15
foci,focipálya,focikapu,
Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Könnyen tragikus véget érhetett volna a Váraszó–Istenmezeje Heves vármegyei III. osztályú rangadó – adta hírül a Heves Vármegyei Hírportál.

A mérkőzés 9. percében ugyanis közbe kellett avatkozni, miután eszméletét vesztette Zubó Norbert kapus. Az első hazai gólnál a kapufának esett, beütötte a fejét, majd mozdulatlanul terült el a pályán.

Gyorsan ott termett a játékvezető, Pádár Szabolcs és a többi futballista is, így sikerült stabilizálni a vendégcsapat hálóőrének állapotát.

A nyelvét lenyelt kapushoz az MLSZ Heves vármegyei igazgatója, Farkas Ádám hívott mentőt.

A 37 éves Zubó Norbert szerencsére már azelőtt magához tért, hogy a mentő megérkezett volna, de kivizsgálásra Egerbe szállították, majd megfigyelésre bent is tartották.

A mérkőzést aztán úgy folytatták, hogy a megsérült hálóőr helyére

a vezérszurkolóból előlépett Balázs Ádám állt be a kapuba.

A szomszédvári derbit a VSE végül 6–2-re nyerte.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.