Óriási tétje van a választásnak: háború vagy béke

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti kampányra készül, mert a június 9-i választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni – jelentette ki a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közszolgálati televízióban.

2024. 04. 15. 20:31
Menczer Tamás Forrás: MTVA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz országos választmánya hétfőn elfogadta a megyei, a fővárosi és az EP-listát is – közölte Menczer Tamás. Hozzátette: az önkormányzati választáson a Fidesz indítja a legtöbb jelöltet a pártok közül. A politikus beszámolt arról, hogy ötvenezer aktivista segíti a kampányt a következő hetekben, ezer helyen jelennek meg standdal, és azokat, akik korábban erre felhatalmazást adtak, személyesen is megkeresik.

A választás tétje óriási, ennek megfelelően „rendezték be” az előttük álló kampányidőszakot – mondta a kommunikációs igazgató. Kiemelte:

a kormány és a kormánypártok békepártiak, míg a baloldal – a tények és a saját vallomásuk alapján – háborúpárti,

ezért olyan embereket kell Brüsszelbe küldeni, akik a magyarok érdekeit képviselik. Magyarország akkor jár jól – tette hozzá –, ha Orbán Viktor a miniszterelnök és a Fidesz–KDNP adja a kormánypárti szövetséget, és a településeken hozzájuk köthető emberek vannak.

Látjuk, hogy Budapesten mi van. Ha a baloldal nyeri a főpolgármesteri és a települési polgármesteri pozíciókat, akkor nem a település fejlesztésére koncentrál, hanem a települést egy erőforrásnak használja a kormány elleni harchoz. Ez pedig nem a település érdeke

– hangoztatta. Menczer Tamás megerősítette, hogy a Fidesz kitart a békepárti álláspont mellett, azonban az ország békéjének és a kormány békepártiságának megőrzése „nem egy lezárt folyamat, ez egy folyamatos küzdelem”.

Úgy fogalmazott: – Lépésről lépésre kell megvédeni a békepárti pozíciót, az ország békéjét és biztonságát. A nyomás óriási rajtunk, és egyre növekszik.

Nem küldünk katonákat az ukrajnai háborúba, és a békepárti pozíciót is megvédjük, ha a magyar emberek ebben támogatnak bennünket

– hangsúlyozta Menczer Tamás.

Borítókép: Menczer Tamás (Forrás: MTVA)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.